Παύση πληρωμών στους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ. Διαγράφη του χρέους τώρα…

0
fysaei diagrafi xreous

– 6 χρόνια που έφτασαν για να αποκαλυφθεί πως το περίφημο «χρέος» ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει 6 φορές (!) και αυτό που αυξάνεται συνεχώς είναι τα πανωτόκια των αδίστακτων τοκογλύφων της ΕΕ και του ΔΝΤ! Που έφτασαν να αποκαλυφθεί πως το 92% των χρημάτων που μας «δάνεισαν» οι «σωτήρες» γύρισε στις τσέπες τους και στις τράπεζες, εμείς «χρεωθήκαμε το 100%!

Η δημοτική παρέμβαση «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» από την πρώτη στιγμή συμμετείχε στην «Πρωτοβουλία για τη διαγραφή του χρέους»! Οι εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την απαράδεκτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που παραδίδει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων στον Στουρνάρα και τους δανειστές, είναι ένας ακόμα λόγος για να τεθεί ανοιχτά πια το δίλημμα: «Πληρωμή του ληστρικού χρέους ή επιβίωση του λαού;»

Μ αυτό το ερώτημα οργανώνουμε στις 8 Μάη, στο Θεατράκι της πλ. Αγίας Παρασκευής (8 μ.μ.) εκδήλωση με ομιλητές τα μέλη της «Πρωτοβουλίας για τη διαγραφή του χρέους»:
Λ. Βατικιώτη, Οικονομολόγο
Π. Κοσμά, δημοσιογράφο, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Π. Παπανικολάου, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Και στην πόλη μας οργανώνουμε την προσπάθειά μας…
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ»…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…
ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση