Πλημμύρισε η πολεοδομία!

0
plimira

Συγκεκριμένα η αντιδήμαρχος ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, την ημέρα της «Θεομηνίας» (των πολλών βροχών), συνεργάστηκε άψογα με όλους τους υπαλλήλους στο Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί.
«Με τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας δεν είχαμε καμία επικοινωνία» είπε η κ. Παπαδοπούλου συμπληρώνοντας ότι πλημμύρισαν κάποια τμήματα με αποτέλεσμα αρκετά έγγραφα να καταστραφούν.
Αυτό το συμβάν φέρνει στην επιφάνεια την πολυσυζητημένη διαδικασία της ηλεκτρονικής μηχανογράφησης των εγγράφων του Δημόσιου Τομέα. Είναι γεγονός ότι το κράτος στο οποίο ζούμε δεν έχει ούτε καν ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που είναι καταγεγραμμένοι στον κατάλογο των μισθοδοσιών.
Το εξωπραγματικό αυτό φαινόμενο για μία χώρα ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί απόδειξη ότι δεν γνωρίζουμε σίγουρα και πολλές πληροφορίες που απασχολούν την υπηρεσία της πολεοδομίας, πόσο μάλλον τι στοιχεία χάσαμε.
Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να υπάρξει σωστή ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των στοιχείων που αφορούν ακίνητα και τίτλους γης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι «Ιδιώτες» βγήκαν πολύ κερδισμένοι απ’ αυτή την απώλεια εγγράφων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση