Ποιόν προσπαθεί να εξαπατήσει ο κ. Σταθόπουλος;

0
i poli mas

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Το αρχικό αίτημα του Δικτύου Αλληλεγγύης Πολιτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν η παραχώρηση χώρου για συγκεντρώσεις και συζητήσεις αλλά και χώρου για να χρησιμοποιείται για την πώληση διάφορων προϊόντων. Αίτημα με το οποίο συμφωνούσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και φυσικά και ο κ. Σταθόπουλος. Η Διοίκηση του Δήμου, δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να συμφωνήσει με ενέργεια που θα έθιγε κατάφωρα τα δικαιώματα των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης μας, οι οποίοι με τους φόρους που πληρώνουν στηρίζουν την οικονομία του Δήμου μας. Και οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από την οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας. Ο κ. Σταθόπουλος , με τη στάση του, ευνοεί το παραεμπόριο και τον οικονομικό αφανισμό των επιχειρηματιών της πόλης μας. Τη στάση του αυτή όμως προσπαθεί να την αποκρύψει επιμελώς για άλλη μια φορά αλλά δεν τα καταφέρνει και αποκαλύπτεται. Επί πλέον εξαπατά τους εμπόρους και επιχειρηματίες αφού, όταν βρίσκεται μαζί τους, τους διαβεβαιώνει ότι ενδιαφέρεται γι΄αυτούς. Όπως είχε πράξει στο παρελθόν με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Αγίου Ιωάννου όταν ενώ τους διαβεβαίωνε κατ΄ιδίαν ότι υποστηρίζει την παράταση του ωραρίου λειτουργίας, στη συνέχεια ψήφιζε εναντίον.
Τελικώς, με πρόταση του Δημάρχου, τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης άλλαξαν την αίτησή τους, αφαιρώντας το αίτημα για χώρο πώλησης προϊόντων και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τους παραχωρήσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις συνεδριάσεις τους.
Στις λοιπές αναφορές του κ. Σταθόπουλου, δεν χρειάζεται ν΄ απαντήσουμε. Είναι κι αυτές στο κλίμα της «πολιτικής» της εμπάθειας και της ψευδολογίας στο οποίο αρέσκεται, ενώ αποφεύγει να πάρει θέση στα μείζονα προβλήματα του Δήμου. Φαίνεται πως δεν έχει πάρει το μάθημά του τα 15 χρόνια που προσπαθεί να εκλεγεί Δήμαρχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση