Πολιτική μεταγραφή «Νeymar» για τους Κεφαλογιάννηδες!

0
kwstopoulos new

Ο συνδημότης μας Τίμος Κωστόπουλος, έχοντας σημειώσει μια πετυχημένη πορεία ως στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτικό τέκνο του προέδρου της Ελληνοαμερικάνικης ένωσης κ. Κρις Σπύρου, αποφάσισε το 2010 ν’ ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας».
Μετά την εκλογή του στα έδρανα της διοίκησης και συγκεκριμένα το 2012, ο τότε Δήμαρχος του ανέθεσε την Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Ο κ. Κωστόπουλος κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέδραμε στη μείωση του χρέους και του ελλείμματος που είχε ο Δήμος από προηγούμενες χρήσεις σε ποσοστό πάνω από 50% και  αύξησε τα έσοδα του Δήμου κατά 30%, ένα επίτευγμα που επεσήμανε η εφημερίδα «Καθημερινή» σε σχετική έρευνα της αναφορικά με τους πιο υγιείς οικονομικά Δήμους της Αττικής.
Ιδιαίτερης μνείας χρήζει  η δημιουργία και λειτουργία από τον Τίμο Κωστόπουλο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίας Παρασκευής».
Η οικογενειακή φιλία που δένει τις δύο οικογένειες χαρακτηρίζεται κι από την άριστη σχέση του Γιάννη Κεφαλογιάννη με τον Αλέξανδρο Κωστόπουλο, πατέρα του Τίμου Κωστόπουλου, οικονομολόγου στο επάγγελμα, Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών Ελλάδας (ΣΕΟΔΙ), Αντιπροέδρου της πολυεθνικής ενεργειακής εταιρείας «Acciona Hellas» και Οικονομικού Συμβούλου πολλών γνωστών Ελλήνων εφοπλιστών με ισχυρές γνωριμίες και διασυνδέσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
   

Απάντηση