Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση γειτονιάς στην περιοχή Τσακού – Νέας Ζωής

0
agia paraskevi

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, Βασίλης Σαββίδης πρόσθεσε στα θέματα που είχαν αναφερθεί από το Δήμαρχο και  τα θέματα της αποχέτευσης στο ύψος του Δημόκριτου, της ανέγερσης ιερού ναού στο κοιμητήριο, της πολιτικής προστασίας στο λόφο Τσακού και της διερεύνησης της νομιμότητας λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
Ακολούθως πήραν το λόγο  δημότες, οι οποίοι έθεσαν μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας:
-Ζήτησαν τη λήψη μέτρων στην επικίνδυνη διασταύρωση της Μακεδονίας με την Επτανήσου αλλά και τον καλύτερο φωτισμό της τελευταίας και να περιοριστεί η άναρχη στάθμευση που πολλές φορές οδηγεί σε ατυχήματα.
-Πρότειναν την τοποθέτηση από το δήμο stand με τα απαραίτητα σύνεργα περισυλλογής για τις ακαθαρσίες των σκυλιών και ιδέες για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
-Εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για  τη λειτουργία του «κολυμβητηρίου».
-Έθεσαν θέματα όπως η επικινδυνότητα της οδού Κυκλάδων, η αποκατάσταση και δημιουργία πεζοδρομίων, τα όμβρια κάτω από το Νεκροταφείο, όπως και για άλλα θέματα καθημερινότητας (κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καθαριότητα κλπ).  
Τέλος, αφού μίλησε ο  αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Σιδέρης για τα θέματα της αρμοδιότητας του, ο Δήμαρχος έκλεισε τη συνέλευση με απαντήσεις στα θέματα που έθεσαν οι Δημότες..
Στη συνέλευση, που συντόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και  εκπρόσωποι φορέων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση