Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΚΑΠΗ Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2016.

0

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τους προσεχείς μένηες Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2016 ανήγγειλε η σχετική διεύθυνση με ανακοίνωση που δημοσιεύουμε αυτούσια:· Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, 10:00πμ: Η ομάδα «Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών» θα υποδεχτεί μαθητές του Χέλμειου Νηπιαγωγείου στον κήπο του Α’ τμήματος ΚΑΠΗ για «Παιχνίδι κάτω από τη Βελανιδιά με τον παππού και τη γιαγιά» με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας.
· Τρίτη 11 Οκτωβρίου: Ημερήσια εκδρομή στην Πάρνηθα Αττικής και επίσκεψη στη μονή Κλειστών και τη λίμνη Μπελέτσι. Στην εκδρομή θα πραγματοποιηθεί κι ο εορτασμός της “Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας”.
Εγγραφές από Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 8:00πμ.
Κόστος συμμετοχής πούλμαν με την εγγραφή: 4 €.
· Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, 8:00πμ – 9:00 πμ, στο Α’ τμήμα ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.
· Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Οκτωβρίου, 5:30μμ, στο Α΄ και Β’ τμήμα αντίστοιχα: Γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
· Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, το Β’ και το Α’ τμήμα αντίστοιχα: Ημερήσια εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας και τη μονή Αγνούντος.
Εγγραφές από Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 8:00πμ.
Κόστος συμμετοχής πούλμαν με την εγγραφή: 4 €.
· Τρίτη 22 Νοεμβρίου και στα δύο τμήματα ΚΑΠΗ: Εκλογές των μελών για την πενταμελή Επιτροπή Εκπροσώπων.
Ώρες διεξαγωγής εκλογών: 8:00 πμ. – 6:00 μμ.
Συμμετοχή Υποψηφιοτήτων: έως τις 11 Νοεμβρίου.
Συμμετοχή για Εφορευτική Επιτροπή: έως τις 18 Νοεμβρίου.