Πρόσληψη 10 πτυχιούχων φυσικής αγωγής από τον ΠΑΟΔΑΠ.

0

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ ξεκίνησε και φέτος το καλοκαίρι στις αρχές Αυγούστου 2016, μετά την έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές, τη διαδικασία πρόσληψης 10 (δέκα) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Γυμναστών) για τα αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού περιόδου 2016 -2017.

«Αυτονόητο» αποτελεί για τη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ και του προέδρου Σωτήρη Παπαμιχαήλ η πλήρης δημοσιότητα της προκήρυξης, η διαφάνεια και χρησιμοποίηση των σχετικών υποδειγμάτων του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη των πιο αξιόλογων γυμναστών, σύμφωνα με τα αντικειμενικά και υποκειμενικά προσόντα τους.
Όπως δήλωσε ο κ. Παπαμιχαήλ η παρούσα Δημοτική Αρχή κατήργησε την μέχρι το 2014 εφαρμοζόμενη πρακτική με την οποία προσελαμβάνοντο γυμναστές μέσω τρίτων και η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα σήμερα οι γυμναστές να συνδέονται απευθείας με τον Οργανισμό και να έχουν πλήρη δικαιώματα.
Ο κ. Παπαμιχαήλ κατέληξε λέγοντας ότι : «Οι συμπολίτες μας που απολαμβάνουν τις σχετικές υπηρεσίες με μικρό αντίτιμο θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε χώρους σύγχρονους και απολύτως ασφαλείς, όπως άλλωστε τους αξίζει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ