Πρώτη αποστολή αλληλεγγύης στον Δήμο Μαραθώνα.

0
αποστολή αλληλεγγύης

Αποστολή Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη καθαρισμού) για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Δήμο Μαραθώνα, παραδόθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου, από μεγάλη ομάδα Εθελοντών/ντριών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο.

Η άμεση εκδήλωση της αλληλεγγύης των κατοίκων και συλλόγων της πόλης μας, αλλά και όλης της Αττικής, στους πληγέντες είναι μεγάλη και συγκινητική και έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια συγκέντρωση ειδών.

Έτσι κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους Μαραθώνα και Πικερμίου- Ραφήνας η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ολοκληρώνεται από το Δήμο μας σήμερα Τετάρτη 25/7 και θα επαναληφθεί εφόσον ζητηθεί, καθώς θα προχωράει η καταγραφή των αναγκών των πληγέντων από τη φωτιά.

Παρακαλούνται οι Δημότες από σήμερα Τετάρτη 25/07 να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα (γάζες, betadine, fucidin), εμφιαλωμένο νερό, πάνες για μωρά και μωρομάντηλα, φωτιστικά που λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (φακοί, ρεσό, γκαζιού κ.τ.λ.) και όχι ρούχα.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα εκδίδει ανακοινώσεις ενημέρωσης για τα είδη, τον τόπο και το χρόνο συγκέντρωσης τους.

Απάντηση