Σεμινάριο για γονείς και παιδαγωγούς στην Αγία Παρασκευή.

0

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημερωτική ομιλία-σεμινάριο για γονείς & παιδαγωγούς που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΙΣΔΑΠ την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνασίου, με θέμα τη διαχείριση λύπης και θυμού των παιδιών.
Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Αναστασία Γιαννάκη και στη συνέχεια η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη επεσήμανε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί δεν είναι μόνο χώροι φύλαξης βρεφών και νηπίων, αλλά φροντίζουν και για την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών τους.
Η ομιλήτρια Αθ. Καραβόλτσου Εκπαιδευτικός Αγωγής Υγείας, Θεατρολόγος, Μαθηματικός κράτησε «καθηλωμένο» το κοινό για 3 σχεδόν ώρες και μέσα από μια διαδραστική – βιωματική παρουσίαση ανέλυσε θέματα όπως ο θυμός, ο φόβος, ο σεβασμός, η λύπη και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα των συμμετεχόντων..
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ. Σοφία Αϊδίνη, μέλη του Δ.Σ των ΠΑΙΣΔΑΠ, η Διευθύντρια του 13ου Νηπιαγωγείου Γ. Λαδά, η Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Ε. Ματιάτου, η Πρόεδρος του Συλλόγου παιδιών ΑΜΕΑ Αγίας Παρασκευής «Το Χελιδόνι» Ε. Μίζη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη, εκπρόσωποι Δημοτικών Σχολείων, Παιδαγωγοί, Γονείς και κηδεμόνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ