Σε κατασκευή κολυμβητηρίου προχωράει ο Χολαργός.. χωρίς την «άδεια» της Αγίας Παρασκευής.

0

Δοκιμάζονται για άλλη μια φορά οι σχέσεις των Δήμων Αγίας Παρασκευής – Χολαργού / Παπάγου καθώς σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Ανδρέα Γκιζιώτη ο όμορος Δήμος προχωράει στην κατασκευή κολυμβητηρίου στα όρια των δύο Δήμων, σε μία περιοχή που δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί σε ποιον ακριβώς ανήκει. Τα όρια των δύο Δήμων δεν είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά την περιοχή του Τσακού και ιδιαίτερα στο παλιό νταμάρι με αποτέλεσμα οι συναντήσεις των εκάστοτε διοικήσεων για το ξεκαθάρισμα κάθε φορά να αποτελεί «ναυάγιο».
Για την ιστορία, επί διοικήσεως Βασίλη Ζορμπά η Αγία Παρασκευή είχε «κηρύξει πόλεμο» στον όμορο Δήμο (κατά δήλωση του τελευταίου) την περίοδο κατά την οποία πραγματοποιούνταν συγχωνεύσεις ΔΟΥ, με το κτίριο του Χολαργού τελικά να φιλοξενεί και τη δική μας.
Το τωρινό συμβάν έχει να κάνει όπως ανέφερε ο κ. Γκιζιώτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 με το Δήμαρχο Χολαργού – Παπάγου κ. Ηλία Αποστολόπουλο που φαίνεται να δήλωσε δημοσίως ότι η διοίκηση του δικού μας Δήμου (Γιάννης Σταθόπουλος) «έδωσε το ok» για την ανέγερση κολυμβητηρίου στα αδιευκρίνιστα όρια των δύο Δήμων.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Σταθόπουλος διευκρίνισε ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με τον ομόλογό του, ενώ υπογράμμισε σε έντονο ύφος ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δε θα βάλει καμία υπογραφή αν δεν λυθούν πρώτα τα ζητήματα με «δίκαιη μοιρασιά». Ωστόσο ο Δήμαρχος δήλωσε ότι μόνο αν ο Δήμος Χολαργού βρήκε νομικά τρόπο να εκμεταλλευτεί το χώρο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της «Αγίας Παρασκευής», μπορεί να προχωρήσει, διαφορετικά ο ίδιος είναι κατηγορηματικά αντίθετος μέχρι να δοθεί μια λύση στα χρόνια ζητήματα.