Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναφέροντας τα εξής:

«Ο ΣΕΔΑΠ συνεχίζοντας τον αγώνα του εναντίον των απολύσεων και παραμονής στην εργασία όλων όσων εργάζονται εδώ και 7 χρόνια περίπου, βάση των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ, καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Λ. Βασ. Σοφίας 15) την Πέμπτη 20/10/2016 και ώρα 13.30 μ.μ.,
Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις των “αρμοδίων” ότι θα επιλύσουν το θέμα, μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο, ανά πάσα ώρα. Θυμίζουμε ότι αφορά έναν μικρό αριθμό εργαζομένων, που αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και εργάζονται σε λίγους Δήμους όπως στην Πετρούπολη, Αγ. Παρασκευή τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης κ.α.
Για την διευκόλυνση των εργαζομένων να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από την 1:00 μέχρι την λήξη της πρωινής βάρδιας.
Πάγια θέση του ΣΕΔΑΠ είναι η Μόνιμη και Σταθερή δουλειά για όλους. Οι ανάγκες του Δήμου σε εργατικό προσωπικό είναι μεγάλες και κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει. Όλοι είμαστε απαραίτητοι.
Χαιρετίζουμε τα σωματεία από την Πετρούπολη ,τα Χανιά το Ηράκλειο Κρήτης και κλπ καθώς και τους δημάρχους που ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο κάλεσμά μας, ώστε όλοι μαζί δυναμικά να ζητήσουμε την άμεση πολιτική λύση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ