Στην οδό Μπουμπουλίνας η συνέχεια του μεγάλου έργου ομβρίων.

0
Στην οδό Μπουμπουλίνας η συνέχεια του μεγάλου έργου ομβρίων

Στην οδό Μπουμπουλίνας στην περιοχή του Τσακού συνεχίζεται από τις 25 Ιανουαρίου 2018 το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο αγωγών όμβριων, προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Προηγήθηκε η ολοκλήρωση των αντίστοιχων εργασιών στην οδό Καραϊσκάκη όπου ασφαλτοστρώθηκε άμεσα το όρυγμα και σύντομα θα γίνει καθολική ασφαλτόστρωση της, όπως έχει γίνει σε όλες τις οδούς που κατασκευάστηκε το έργο.

Το έργο στην οδό Μπουμπουλίνας, που ξεκίνησε από τη συμβολή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και θα φτάσει έως τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου, περιλαμβάνει και την οδό Μεγ. Σπηλαίου.

Μετά την ολοκλήρωση του στις οδούς Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου το έργο θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο, ενώ εκτός από την οδό Καραϊσκάκη έχει ολοκληρωθεί και στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο.

Διαβάστε επίσης :

για τα Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης αξίας 7.300.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ