Στον Τσακό συζήτησε ο Δήμαρχος με τους κατοίκους

0

Στην πλατεία Τσακού, και τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 περιοδεία του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο των περιοδειών στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.
Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γ. Βλάχος, η Δημοτική Σύμβουλος Τερψιχόρη Γκιόκα, Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημήτρης Μπεθάνης, μέλος ΔΣ της Βιβλιοθήκης και Μπ. Σκόνδρα, μέλος ΔΣ των Παιδικών Σταθμών που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα μετη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα, το φωτισμό, τα όμβρια κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρεις νέες περιοδείες του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα:

Τρίτη 26/9: Πλατεία Αρκαδίου-Μικράς Ασίας 6:00μμ
Τετάρτη 27/9: Έμπροσθεν παλαιού Ναού Αγ. Αναργύρων 6:00μμ
Παρασκευή 29/9:Πλατεία Αϊ Γιάννη 6:00μμ