Στο αυτόφωρο ο εργολάβος της Αγίου Ιωάννου – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον Μάκη Χάρχαρο

0
HARHAROS

 

Ο κ. Χάρχαρος με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του φούρνου κ. Παλαιολόγου Βαγγέλη κατάφεραν όταν έφτασε η Αστυνομία να υποδείξουν ποιος ήταν ο εργολάβος, να εξιστορήσουν στα όργανα του Νόμου το «τι» έζησε η τραυματισμένη γυναίκα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί με αυτεπάγγελτη ενέργεια να οδηγήσουν τον εργολάβο στο τμήμα. 

Μαζί του οδηγήθηκαν και ο κ. Χάρχαρος με τον κ. Παλαιολόγο, με τον πρώτο να καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τον δεύτερο να αποτελεί μάρτυρα κατηγορίας κατά του εργολάβου. Λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε και ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας για να δώσει κι αυτός την κατάθεσή του.
Από την πλευρά του, ο εργολάβος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα που τραυματίστηκε, γλίστρησε!! (συνήθης δικαιολογία των εργολάβων) και προς υπεράσπισή του κατέφθασε και ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς ο οποίος λογομάχησε έντονα με τον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ.
Ο εργολάβος τη νύχτα της 17ης/ 09ου θα την περάσει στο αστυνομικό τμήμα και την επομένη θα εκδικασθεί η υπόθεση για τις παραλείψεις του σε ότι αφορά την ασφάλεια όλων των πολιτών του Δήμου μας, και όχι μόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση