Στροφή στην παράδοση με παραστάσεις Καραγκιόζη.

0

Η δεύτερη από τις συνολικά τρεις παραστάσεις Καραγκιόζη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στο χώρο Κινηματογραφικών Προβολών και Θεατρικών Παραστάσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη).
Για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Θανάσης Βέγγος” συμπεριέλαβε παραστάσεις Καραγκιόζη των οποίων μέχρι τα αποτελέσματα είναι ο χώρος του πολιτιστικού και αθλητικού πάρκου να πλημμυρίζει από τις φωνές και τα γέλια των πολλών παιδιών που παρακολούθησαν την παράσταση “ Ο Καραγκιόζης Φούρναρης” από το θέατρο Σκιών Σπυροπούλου.
Η δημοτική αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου για να ευχαριστήσει τους μικρούς φίλους και τους γονείς της πόλης συνδύασε την παράσταση Καραγκιόζη με παιδική ταινία καθώς μετά την παράσταση ακολούθησε η προβολή της Γαλλικής παιδικής ταινίας «Αζούρ και Αασμάρ». Η πολιτική που εφαρμόζεται είναι στα πλαίσια ότι κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην προβολή 21:00-23:00 του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου παίζονται παιδικές ταινίες.
Η 3η και τελευταία παράσταση «στο γάμο του Καραγκιόζη» θα δοθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 8:20 μμ.