Συνάδει το νόμιμο με το ηθικό κύριε Δήμαρχε;

0
giannak 3

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
1. Πόσο διαδικαστικά σωστό είναι να ”τσουβαλιάζονται” σε ένα θέμα όλοι όσοι αιτούνται την παραχώρηση χώρων σχολείων? Είναι διαδικαστικά σωστό τα αιτήματα των συλλόγων γονέων, των πολιτιστικών συλλόγων, των αθλητικών σωματείων, των δημοτικών παρατάξεων, των πολιτικών κομμάτων και των ιδιωτικών εταιρειών πάσης φύσεως να ‘‘εξετάζονται’’ δίχως να λαμβάνονται υπόψη οι διακριτές ιδιαιτερότητες που εμπεριέχει το κάθε αίτημα ξεχωριστά?
2. Πώς θα προστατευθούν οι σχολικοί χώροι από την είσοδο των εξωσχολικών φορέων, χωρίς την απαραίτητη παρουσία τού σχολικού φύλακα? Μνημονεύεται οτιδήποτε στην απόφαση της Δ.Ε.Π.?
3. Είναι ηθικό και δεοντολογικά σωστό να μη λαμβάνονται υπόψη οι εισηγήσεις των σχολικών επιτροπών προς τη Δ.Ε.Π.?
Ο κύριος Ιωάννης Παύλου, εκτός από δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., κατέχει και τις παρακάτω θέσεις:
α. Μέλος τής Δ.Ε.Π., ως εκπρόσωπος της Ε.Λ.Μ.Ε. Β΄Αθήνας,
β. Μέλος τής Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής,
γ. Εκπαιδευτικός σε σχολεία Δ.Ε.,
δ. και από το φετινό καλοκαίρι, έμμισθος γυμναστής στο αθλητικό σωματείο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ.
4. Καταφέρνει ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κύριος Παύλου να προασπίζει με αντικειμενικότητα τα -πολλές φορές- αντικρουόμενα συμφέροντα των αθλούμενων δημοτών, των αθλητικών συλλόγων τής Αγίας Παρασκευής και του συλλόγου που τον πληρώνει, που ενίοτε προκύπτουν?
Για παράδειγμα, πόσο τυχαίο είναι που ενώ πέρυσι τα κλειστά γήπεδα της Νότου και του Κοντοπεύκου διέθεταν στον Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ 6 προπονητικές ώρες, φέτος τις τριπλασίασαν χωρίς να έχει κατατεθεί σχετικό αίτημα από το σύλλογο?
Ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, του οποίου την αθλητική δράση τιμούμε, έχει κάθε δικαίωμα να αιτείται προπονητικές ώρες, στα κλειστά γήπεδα της πόλης. Κανείς, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να παραχωρεί δημοτικούς χώρους, όταν δεν πληρούνται οι κατά περίπτωση, απαραίτητες προϋποθέσεις.
Και ρωτούμε κάθε δημότη αυτής της πόλης: Πόσο συνάδουν με την ηθική όλα τα παραπάνω?
Βασίλης Γιαννακόπουλος
Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση