Συνάντηση Γιάννη Σταθόπουλου – «Ελληνογαλλικής Σχολής»

0
stathopoulos 2010

 

Η ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού, η συστηματική κοινοποίηση των δράσεων μεταξύ της Σχολής και του Δήμου, η δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών δομών του Δήμου και ερασιτεχνικών σωματείων στους χώρους της Σχολής, η παραχώρηση του αμφιθεάτρου για τη φιλοξενία εκδηλώσεων του Δήμου, όπως και η στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου ήταν μερικοί από τους άξονες γύρω από τους οποίους περιστράφηκε η συζήτηση. Εκτενής αναφορά και ενημέρωση έγινε επίσης για τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περίμετρο της Σχολής, για νέες σημάνσεις ενόψει λειτουργίας της πεζογέφυρας «Γελαδάκη» τους προσεχείς μήνες, για την ανάγκη διαμόρφωσης των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων πρασίνου ιδιοκτησίας της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου έναντι της εισόδου του σχολείου, όπως και για την ανάγκη διάνοιξης της οδού Μεγαλόχαρης.

Σε κλίμα ιδιαίτερα θετικό και φιλόξενο μπήκαν οι βάσεις για μια πιο δημιουργική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο την επίλυση καίριων θεμάτων που σχετίζονται με τα προβλήματα της περιοχής, την ποιότητα ζωής, τη συνεργασία στις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού έργου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ελισ. Πετσατώδη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Αλεξ. Παλαμάρη και ο συγκοινωνιολόγος του Τμήματος Υποδομών κ. Κωνστ. Σπαθόπουλος. Τη Διοίκηση της Σχολής εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Μ. BernardLuyckx, ο Οικονομικός Διευθυντής Μ. Bernard Blondin, η ΥποδιευθύντριαMme Veerle Henninot, ο Διευθυντής του Γαλλικού  Δημοτικού M. Guy Rossignol, ο υπεύθυνος Σχολικής Ζωής M. Henry Pastolκαι οι δυο Διευθυντές του Ελληνικού Τμήματος κ. Μπουμπούκης και κ. Πολυμεροπούλου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση