“Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας”

0

Με Εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, (15-22 Απριλίου), η 10η « Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας» όπου μαθητές των σχολείων της Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν καλλιτεχνικές δημιουργίες που καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που τις παρακολούθησε. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του τριημέρου είχε ως εξής:
Την Παρασκευή 15/4/2016 στο 3ο Γυμνάσιο έγινε η επίσημη έναρξη με τιμητική βράβευση της Αλεξάνδρας Κιμουλάκη, πρ. Αντιδημάρχου, και της Σούλας Θοδώρου-Γλύκα πρ. προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για την προσφορά τους στην ίδρυση και την καθιέρωση του θεσμού καθώς και της Αλέκας Ζιώγα για την αδιάλειπτη δεκαετή παρουσία και προσφορά της στην οργανωτική επιτροπή από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Πάνο Γκόνη. Τις βραβεύσεις ακολούθησαν η Χορωδία του 13ου Νηπιαγωγείου και οι θεατρικές παραστάσεις «Αν» από το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων, «Τα ραδίκια ανάποδα» από το 9ο Δημοτικό Σχολείο και «Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι» από το 3ο Γυμνάσιο.
Το Σάββατο 16/4 /2016 στο 3ο Γυμνάσιο παρουσιάστηκαν οι παραστάσεις «Ο μεγαλύτερος θησαυρός» και το «Ζαχαρένιο σπίτι», χορωδία από τα 5ο &11ο Χελμεια Δημοτικά, «Ο μορμόλης» από το 7ο Δημοτικό, «Η ωραία και το τέρας» από το 4ο Δημοτικό, κιθάρα από το 9ο Δημοτικό, το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από 4ο Γυμνάσιο, «Η μικρή μας πόλη από το 2ο Λύκειο και το «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από το 3ο Λύκειο.
Την Κυριακή 17/4/2016 στο 2ο Γυμνάσιο παρουσιάστηκαν «Το όνειρο του σκιάχτρου» και χοροθεατρικό από το 1ο Δημοτικό, χορωδία και «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» από το 8ο Δημοτικό, μουσικοχορευτική παράσταση και «Η αλφαβήτα της εφηβείας» από το 2ο Γυμνάσιο και η «Ηλέκτρα» από το 1ο Λύκειο.
Παράλληλα λειτούργησαν εκθέσεις εικαστικών σε χώρους του 3ου Γυμνασίου και στην αίθουσα θεάτρου του 1ου λυκείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ