Συνάντηση του Βασίλη Γιαννακόπουλου με την Ένωση γονέων Αγίας Παρασκευής.

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:
“Συναντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου Λυκείου της Αγίας Παρασκευής, μεταξύ της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της Αγίας Παρασκευής.
Το κλίμα από την αρχή ήταν φιλικό και διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση γύρω από θέματα παιδείας καθώς και για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στο 2ο Γυμνάσιο της περιοχής.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών γενικότερα, και όσο αφορά την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου και των δικαιωμάτων όλων των παιδιών να φιλοξενούνται σε χώρους κατάλληλους (από άποψη κτιριακών υποδομών), καθαρούς και εξοπλισμένους με ότι κρίνεται απαραίτητο. Ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν βασική αρχή και προτεραιότητα της Δημοτικης του παραταξης Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, και έχουμε υποχρέωση ΟΛΟΙ μαζί να στηρίξουμε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και την όποια προσπάθεια γίνεται με γνώμονα την βελτίωση κάποιων σημείων αυτής.
Στη συνέχεια, και όσο αφορά το επίμαχο θέμα του θερινού κινηματογράφου, δήλωσε, πως συνεχίζει να υποστηρίζει την αρχική του θέση για φιλοξενία του κινηματογράφου στο χώρο του 2ου Γυμνασίου, τηρώντας όμως κάποιες βασικές προυποθέσεις, που τηρούνταν κατά την δική του περίοδο. Απαραίτητη προυπόθεση θεωρεί πως είναι, αμέσως μετά την λήξη λειτουργίας του κινηματογράφου, να αναλάβει ο δήμος την επισκευή της όποιας πιθανής καταστροφής-ζημιάς έχει προκληθεί στο χώρο του σχολείου (π.χ. δάπεδο αύλειου χώρου, σπασμένες λάμπες, πόρτες, τουαλέτες κτλ.) έτσι ώστε το Σεπτέμβρη να είναι έτοιμο να δεχτεί τους μαθητές.
Τονισε επισης ο κ Γιαννακοπουλος οτι ο ιδιος οπως και ο κ Μυλωνακης και ο κ Κρητηκιδης γνωστοι για την ευαισθησια τους σε θεμματα παιδειας Πολιτισμου και Αθλητισμου θα ειναι στο πλευρο της ενωσης γονεων για οτι διεκδηκησουν οτι καλυτερο προς οφελος των μαθητων της πολης
Κάτι τέτοιο βρήκε σύμφωνη την Ένωση Συλλόγων Γονέων, αρκεί να τονίσουμε την τήρηση στο ακέραιο των προυποθέσεων που έθεσε παραπάνω ο κ. Γιαννακόπουλος.
Στη γόνιμη αυτή συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Κρητικίδης και εκ μέρους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, εκτός από την πρόεδρο κα Εύη Ματιάτου, τα μέλη: Αντώνης Παπάζογλου, Ηλέκτρα Σωτηράκου, Μαρία Ξυνογαλά, Σπύρος Καμινάρης, Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη, Μάκης Μητσάκης και Τίτη Τσιαμπίρα”.