Συναυλία στην «στέγη του κόσμου»!

0

Κατμαντού/Νεπάλ

Ο διάσημος βρετανός dj Πολ Όκενφολντ βρίσκεται στην κατασκηνωτική βάση του ‘Εβερεστ στο Νεπάλ όπου θα δώσει την «υψηλότερη γιορτή του κόσμου» στους πρόποδες της υψηλότερης κορυφής του κόσμου και σε υψόμετρο 5.380 μέτρων.
Ενώ η ορειβατική περίοδος βρίσκεται στο απόγειό της στο Νεπάλ, οι λάτρεις της περιπέτειας δεν περίμεναν να βρουν ανάμεσά τους τον dj Πολ Όκενφολντ, τρεις φορές υποψήφιο στα μουσικά Βραβεία Grammy, που έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του, με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι U2 και η Μαντόνα.
«Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή συναυλία κι όλος ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και δεν θα ισχυριστώ ότι ήταν εύκολο να ανεβώ εδώ, αλλά ήταν ένα υπέροχο μακρινό ταξίδι. Αν μπορούσατε να δείτε τη θέα που έχω μπροστά μου… είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης» » δήλωσε ο 53χρονος μουσικός, ο οποίος για να φθάσει στην κατασκηνωτική βάση περπατούσε επί 10 ημέρες ενώ ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του μεταφέρθηκε με Γιακ και Σέρπα.
Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς παραστάσεων, στόχος των οποίων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η συγκέντρωση χρημάτων για τη δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ