Συνεχίζεται η κόντρα Σταθόπουλου – Ζορμπά για την «Κυριακή της Ορθοδοξίας».

0
zorbas 2014

 

zorbas 2014Βασίλης Ζορμπάς: Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε πανικό
Η παράταξή μας εξέδωσε μια ανακοίνωση, για το γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Σκοπός της ανακοίνωσης, ήταν να εξηγήσουμε τους συγκεκριμένους λόγους που δεν παραβρεθήκαμε. Και αυτό, γιατί είναι γνωστό το ότι, από διάφορους «κύκλους» παραποιούνται, τεχνηέντως, τόσο οι απόψεις μας όσο και οι πράξεις μας. Με την ανακοίνωσή μας, δεν προβάλαμε αντίθεση για το γεύμα και δεν κατηγορήσαμε τον Δήμαρχο ούτε κανέναν από αυτούς που παραβρέθηκαν.
Φαίνεται όμως ότι ο Δήμαρχος και αρκετοί από το περιβάλλον του, έχουν μια μανία καταδίωξης, που εντείνεται μέρα με την μέρα, γιατί βλέπουν παντού «φαντάσματα» και εχθρούς. Λόγω του ύφους της ανακοίνωσής του, που εξέδωσε σε συνέχεια της δικής μας, είμαστε υποχρεωμένοι να του απαντήσουμε.
Κύριε Δήμαρχε, εσείς που κάθε 5 λεπτά αναρτάτε προσωπικά στο διαδίκτυο φωτογραφίες σας από κάθε εκδήλωση που παρευρίσκεστε, πώς και δεν αναφέρατε καθόλου στο Δελτίο Τύπου που εκδώσατε, την συνεστίαση που ήταν κι αυτή μέρος της εκδήλωσης; Υπήρχε λόγος που φοβηθήκατε να το δημοσιοποιήσετε; Και για ποιες Κοινωνικές Δομές του Δήμου μιλάτε; Αυτές που δημιουργήσαμε κι εσείς είχατε αρνηθεί να ψηφίσετε; Αυτές που όταν ήσασταν αντιπολίτευση σαμποτάρατε, δημιουργώντας αμφίβολης υπόστασης και αποτελεσματικότητας,  παράλληλες παραταξιακές πελατειακές «κοινωνικές δομές»;
Κύριε Δήμαρχε, βρίσκεστε σε πανικό γιατί καθημερινά αποκαλύπτεστε.   Έχετε κάνει αυτοσκοπό τις δημόσιες σχέσεις και την αυτοπροβολή, γεγονός που σχολιάζεται στην πόλη και προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί. Ικανοποιείτε τον εγωισμό  σας γράφοντας σε όλες τις ανακοινώσεις σας το πόσο πολύ σας συνέχαιραν οι δημότες για την «τεράστια» επιτυχία των διαφόρων εκδηλώσεων. Σφετερίζεστε το έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και αυτοσυγχαίρεστε, παρουσιάζοντάς το σαν δικό σας, γιατί δεν έχετε να επιδείξετε κάτι χειροπιαστό. Εσείς ο ίδιος  αλλά και συνεργάτες σας, καταδιώκετε και προσπαθείτε να φιμώσετε κάθε αντίθετη άποψη και πολιτική κριτική, με την απειλή ποινικοποίησης της ελευθερίας του λόγου. Γιατί   το πολύ μεγάλο ΕΓΩ σας, η τρομακτική αλαζονεία σας,  σιχαίνεται την κριτική.
Κύριε Δήμαρχε, υπάρχει χρόνος ακόμη. Υπάρχει χρόνος για να αντιληφθείτε ότι οι δημόσιες σχέσεις σας και η προβολή σας, δεν βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών. Υπάρχει χρόνος για να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα της πόλης, για την επίλυση των οποίων θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση της αντιπολίτευσης. Υπάρχει χρόνος για να επαναφέρετε στην τάξη τους συνεργάτες σας, αυτούς που τώρα καλύπτετε, οι οποίοι με τις πράξεις τους βυθίζουν σε τέλμα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και καταπατούν κάθε έννοια νομιμότητας. Υπάρχει χρόνος, φτάνει να «ξεκολλήσετε» από τον καθρέφτη του αυτοθαυμασμού.     

stathopoulos 2010Γιάννης Σταθόπουλος:  «Λέγε λέγε κάτι θα μείνει No 2, Ποιος αλήθεια έχει πανικό»;
Όποιος διαβάσει τη γεμάτη απρεπείς εκφράσεις  ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου περί δικού μου αυτοθαυμασμού και πανικού καταλαβαίνει αμέσως ποιος «αυτοθαυμάζεται», «αυτοσυγχαίρεται» και έχει αλαζονεία. Ποτέ δεν καταψηφίσαμε τις κοινωνικές δομές, δώσαμε ως Αντιπολίτευση ενάμισι τόνο τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσθέσαμε άλλες (Κοινωνικό Φροντιστήριο, γραφείο ανέργων-ανασφάλιστων, μείωση τροφείων Παιδικών Σταθμών κ.ά.), ενημερώνουμε τις παρατάξεις για τα μείζονα θέματα της πόλης, δημιουργήσαμε Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου, αναβαθμίζουμε τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, εργαζόμαστε καθημερινά σκληρά για τα θέματα της πόλης και ήδη αυτό αναγνωρίζεται από πολλούς. Έχουμε, δε, πολλά ακόμη να κάνουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση