Συνεχίζονται οι περιοδείες του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής.

0

Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου κι ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης μας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο τις ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους για την καταγραφή και καλύτερη λύση των προβλημάτων.
Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε ήδη τρεις επισκέψεις και συγκεκριμένα, την Τρίτη 26/9 /2017 συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Κονταξή, τη Δημοτική Σύμβουλο Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους στην περιοχή της πλατείας Αρκαδίου-Μικράς Ασίας στον Τσακό, την Τετάρτη 27/9 /2017 συνοδευόμενος επίσης από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, στα Πευκάκια με αφετηρία τον παλαιό Ναό Αγ. Αναργύρων και την Παρασκευή 29/9/2017 συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο και τον Αντιδημάρχο Περιβάλλοντος Γιάννη Σιδέρη στην περιοχή της Πλατείας Αϊ Γιάννη.
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε σειρά προβλημάτων σχετιζόμενων με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, τους αθλητικούς χώρους, την καθαριότητα, το φωτισμό, τα όμβρια κ.α. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρείς νέες περιοδείες του Δημάρχου:

Τρίτη 3/10: Γωνία οδών Επτανήσου και Νεαπόλεως   6:00 μμ
Τετάρτη 4/10: Πλατεία Κοντοπεύκου 6:00μμ
Παρασκευή 6/10: Πλατεία Ύδρας 6:00μμ
Οι περιοδείες 2017 ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 9/10/2017 στο «Κολυμβητήριο» (οδοί Επτανήσου και Μακεδονίας) στις 6:00μμ