Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

0

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα:

* ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ (Β’ ΚΑΠΗ) ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 (Α΄ΚΑΠΗ): Ημερήσια εκδρομή στο Λευκαντί Χαλκίδας και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Άγιου Πορφύριου στο Μήλεσι. Στην επιστροφή θα γίνει στάση στη Χαλκίδα για καφέ.

Αναχώρηση στις 8:30πμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).
Κόστος συμμετοχής: 4 €.
Εγγραφές από Τετάρτη 2 (Β’ τμήμα) και Πέμπτη 3 Μαΐου (Α’ τμήμα).

* ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00ΜΜ: Θεατρική παράσταση στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (οδός Γραβιάς 6) με τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ «Ο Θίασος των Ήντα» στη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «6 χρόνια ΚΑΠΗ και Ψύχραιμοι» σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη. Η παράσταση θα μας θυμίσει τις καλύτερες στιγμές από τις παραστάσεις των τελευταίων 6 χρόνων που πραγματεύονται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που βιώνουμε σήμερα.
Το πούλμαν για τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ θα ξεκινήσει από την 1η στάση μετά τη γέφυρα του Σταυρού στις 17:45 μμ., και για τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ από τη στάση Τόμπρα στις 18:30 μμ.

* ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στην Καλλιθέα, το οποίο περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
Αναχώρηση στις 11:00πμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).
Κόστος συμμετοχής: 3 €.
Εγγραφές από Τετάρτη 2 (Β’ τμήμα) και Πέμπτη 3 Μαΐου (Α’ τμήμα).

Απάντηση