ΣΥΡΙΖΑ : Η ελπίδα έρχεται

0
elpida1420723764

Δίνουμε την ελπίδα και τα μέσα για τον αγώνα στον εργαζόμενο με τη μεροληπτικά υπέρ του αναμόρφωση της Εργατικής Νομοθεσίας και των Συλλογικών Διαπραγμα­τεύσεων και την κατοχύρωση του κατώτατου μισθού.

Δίνουμε την ελπίδα στα ταλαιπωρημένα νοικοκυριά με την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των κατα­σχέσεων πρώτης κατοικίας, την επαναξιολόγηση και  ρύθμιση των υποχρεώσεών τους προς τις τράπεζες και το Δημόσιο, με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΕΝΦΙΑλτη, την παροχή δωρεάν ρεύματος με κριτήρια…

Δίνουμε την ελπίδα στους νέους μας να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν και να σπουδάσουν, να κάνουν ξανά όνειρα και να τα προσφέρουν στην κοινή προ­κοπή.

Δίνουμε νόημα στα δημοκρατικά δικαιώματα, αξιοποιούμε τις νέες συλλογικότητες, οργανώνουμε δημοκρατικά την κοινωνία και τους θεσμούς εκπροσώπησης, ζούμε το πανηγύρι της δημιουργίας και της υπέρβασης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

Μέσα από τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιώντας τις πολιτικές και κοινω­νικές συμμαχίες που αντιμάχονται τα Μνημόνια και την βίαια και άδικη αναδια­νομή, προχωράμε και αλλάζουμε την χώρα μας. Χτίζουμε νέες σχέσεις συλλογικό­τητας και εμπιστοσύνης, αποκαθιστούμε τον κοινωνικό ιστό και αναβαθμίζουμε την αξιοπρέπεια του πολίτη.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

Το μήνυμα του λαού μας που από τη θέση του πειραματόζωου περνάει στο ρόλο του κινητή της ιστορίας του, συγκινεί και κινητοποιεί απ’ άκρη σ’ άκρη τους λαούς και δείχνει το δρόμο για μια Ευρώπη της Αλληλεγγύης και της προκοπής των ανθρώπων της, στηριγμένη στις αξίες της ίδιας της Ευρώπης, αυτές της Δημο­κρατίας και του Ανθρωπισμού. Σήμερα στην Ελλάδα, σε λίγο στην Ισπανία, στην Ιρλαν­δία, στην Πορτογαλία… οι συσχετισμοί των «μονοδρόμων» ανατρέπονται από τη θέληση των λαών και το δυνατό συλλογικό μας όραμα.

Τα Εκλογικά Κέντρα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής είναι ανοιχτά στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής (Γιαβάση 11) και στον Τσακό (Π. Γρηγορίου 1) για εκδηλώσεις, συζητήσεις και την οργάνωση του αγώνα μας.

Με χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουμε, σχεδιάζουμε, χτίζουμε το μέλλον.

Απάντηση