Σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

0
molivia

Ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου-Χολαργού «Εν Δράσει», συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη.
Μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος μας, οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρέχουν στα παιδιά τους τα βασικά σχολικά είδη που χρειάζονται για την εκπαίδευση τους.
Θέλοντας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, στην τόνωση των δεσμών γειτονιάς και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής που σήμερα απειλείται, συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρόνια τη συλλογή σχολικών ειδών.
Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να βοηθήσουν τους γείτονες μας και τους φίλους των παιδιών μας που έχουν ανάγκη. 

Σε επτά βιβλιοχαρτοπωλεία της πόλης μας θα βρείτε ένα ειδικό κουτί όπου μπορείτε να προσφέρετε σχολικά είδη. Τα είδη που θα αγοραστούν για αυτό το σκοπό θα έχουν έκπτωση 10% από τις τοπικές επιχειρήσεις πουσυμμετέχουν στη δράση.
Συγκεντρώνουμε: σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικούς χάρτες, τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ, χαρτί Α4, κόλλες, πλαστελίνες, γεωμετρικά όργανα, ψαλίδια, είδη ζωγραφικής.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, με μικρό ή μεγαλύτερο εισόδημα να συμβάλουν ώστε όλα τα παιδιά της πόλης μας να έχουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση αλλά και να εξαλείψουμε όλοι μαζί τον κοινωνικό αποκλεισμό.

molivia

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση