Σωτήρης Ησαΐας: Ανεπάρκεια διοικητικής ετοιμότητας.

0
hsaias new

Ο Δήμαρχος δέν δέχθηκε την χρονική μεταφορά του συγκεριμένου θέματος, με αποτέλεσμα να έχει την εντολή της συμπολίτευσης, του δικού του δημοτικού συνδυασμού, να μεταφέρει τα χρήματα τών δημοτών ανερυθρίαστα, ως εντολή κομματικής υπακοής, στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές του 2014.
Σας θυμίζω παλαιότερη δήλωση του υπουργού Οικονομικών του κ. Βαρουφάκη, ότι τα χρήματα των Δήμων θα τα μετέτρεπε σε repos.
Δυστυχώς, η σημερινή κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας με την ξαφνική ταυτόχρονη διενέργεια του δημοψηφίσματος, το προσωρινό κλείσιμο των Τραπεζών και την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών, βρίσκει τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής απροετοίμαστο και ανοχύρωτο στην προληπτική οργάνωση αντιμετώπισης Οικονομικών κρίσεων.
Ως δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους τελευταίους πέντε μήνες, το κυρίαρχο πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να προειδοποιώ συνεχώς την Δημοτική Αρχή, σε όλες τις συνεδρίασεις των Δημοτικών Συμβουλίων για την επικινδυνότητα των δυσμενών αποτελεσμάτων της Ελληνικής Οικονομίας και το πιθανό αντίκτυπο στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις και αναφορές μου.
Πέραν των ιδεολογοπολιτικών διαφορών και της πολιτικής αντιπαράθεσης μας στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, δηλώνω για μία ακόμη φορά σε όλη την Δημοτική αρχή, την πολιτική και τεχνοκρατική συμβουλευτική αρωγή μου προς όφελος του Δήμου και όλων των κατοίκων της πόλης μας.
Τούτες τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο τόπος μας, θα πρέπει να υπερτερήσει η Εθνική Ενότητα, η Ενότητα όλων των Ελλήνων με Εθνική Ομοψυχία.
Τασσόμαστε με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης.
Είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.

Ησαίας Σωτήρης
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος
Πολιτευτής Β’ Αθηνών
Δημοτικός  Σύμβουλος  Δήμου  Αγίας Παρασκευής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση