Σωτήρης Ησαΐας: «Αντί για εκδηλώσεις στην ΕΡΤ να βοηθήσουμε τους κατοίκους της Μάνδρας».

0

Την πρόταση του για διάθεση του ποσού των 50.000 ευρώ για τους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Μάνδρας εξηγεί σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σωτήρης Ησαΐας αναφέροντας τα εξής:
«Η ανθρώπινη ανικανότητα και η αναλγησία έκαψε το καλοκαίρι την Αττική, μόλυνε με μαζούτ τις παραλίες της και πλημμυρίζει με λασπόνερα το δήμο Μάνδρας. Βιώνουμε όλοι μαζί μία Εθνική τραγωδία και πενθούμε τους συμπολίτες μας, που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών, είναι ώρα για λύσεις.

Η αυριανή παράδοση μεταχειρισμένων κλινοσκεπασμάτων και μπουφάν του Δήμου Αγίας Παρασκευής προς τους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας, είναι ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, αλλά όχι ελάχιστη δραστική λύση.

Προτείνω στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να μην συμμετάσχει όπως κάθε καλοκαίρι στο μουσικό καλοκαίρι 2018 της ΕΡΤ, στις συναυλίες SummERTime όπως τα τελευταία δύο καλοκαίρια και το ετήσιο ποσό συμμετοχής των € 50.000 να διατεθεί στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ