Σωτήρης Ησαΐας: «Μου έχουν σπάσει το αμάξι τρεις φορές».

0

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σωτήρης Ησαΐας αναφέρθηκε σε συνεχείς απειλές που έχει δεχθεί καθώς και στις ζημιές που έχει υποστεί το αυτοκίνητό του.
Αφορμή για τη δήλωση αυτή ήταν η ενημέρωση που έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής σχετικά με το «Χακάρισμα» στον ηλεκτρονικό λογαριασμό που του είχε γίνει την ίδια ημέρα. Ο κ. Ησαΐας θέλοντας να προστατέψει τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους από τυχόν ηλεκτρονικό ιό τους ενημέρωσε ότι δε χρειάζεται να ανησυχούν διότι είχε διευθετήσει εγκαίρως το ζήτημα.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε ότι το «Χακάρισμα» είναι ένα από τα πολλά περιστατικά «επίθεσης» που έχει δεχθεί καθώς στο παρελθόν το αυτοκίνητό του είχε υποστεί ζημιές από αγνώστους τρεις φορές.
«Δεν με κάμπτουν αυτές οι πράξεις» δήλωσε ο κ. Ησαΐας με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμο Βλάχο να χαρακτηρίζει καταδικαστέες τις προαναφερθείσες επιθέσεις.