Σωτήρης Ησαΐας: « ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μου είπε ότι δεν θα κλείσει το ΙΚΑ Αγ.Παρασκευής. ούτε θα απολυθούν εργαζόμενοι!»

0
hsaias plato

hsaias plato

Τη διαβεβαίωση του αρμόδιου υπουργού υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο του ΙΚΑ Αγ.Παρασκευής και τη μη απόλυση προσωπικού, μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Βασίλη Ζορμπά κ. Σωτήρης Ησαΐας.

 

«Διαφωνούσα με τις κινητοποιήσεις», είπε προς τους δημοτικούς συμβούλους ο κ. Ησαΐας,  « κι αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο αφού η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε  άδεια μπετά!».

 

«Συναντήθηκα σήμερα με τον αρμόδιο υπουργό υγείας»,  συνέχισε ο κ. Ησαΐας, «ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι εκκρεμεί η ολοκλήρωση της συζήτησης για το ρόλο του ΕΟΠΠΥ και της διαδικασίας ενοποιήσεως της δομής για τη πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας. Δέν πρόκειται να κλείσει το υποκατάστημα του ΕΟΠΠΥ στη πόλη της Αγίας Παρασκευής και δέν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος».

 

Όπως ήταν φυσικό, η δήλωση αυτή του κ. Ησαΐα προκάλεσε μεγάλη ένταση στην αίθουσα με τον ανεξάρτητο σύμβουλο Γιάννη Γουργούλη να θέτει το ερώτημα του «Πως είναι δυνατόν ο υπουργός να μη δέχεται να δει το δήμαρχο της πόλης για να τον ενημερώσει για το σχετικό θλέμα και να δέχεται έναν σύμβουλο της παράταξης του!

 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ζορμπάς, αφού είπε ότι την ίδια διαβεβαίωση είχε από τον υφυπουργό κ. Κοντό, συνέχισε λέγοντας ότι εάν ο υπουργός πράγματι είχε προβεί  στο ατόπημα ν΄ αγνοήσει το δήμαρχο και να συναντηθεί με τον κ. Ησαΐα, θα προχωρούσε σε γραπτή καταγγελία εναντίον του υπουργού, ενώ παράλληλα θα έστελνε και επιστολή διαμαρτυρίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πετώντας έτσι από πάνω του και την τελευταία «Μάσκα» του «Ακομμάτιστου» και «Ακηδεμόνευτου» πολιτικού ο οποίος ενδιαφερόταν για το «καλό της πόλης αδιαφορώντας τάχα για τα κελεύσματα της κεντρικής εξουσίας…

 

Σημείωση «Σχολιαστή»

 

Εμείς έχουμε κατ΄ επανάληψιν από τις σελίδες της εφημερίδας μας, καταγγείλει την αλόγιστη κατασπατάληση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ των ασφαλισμένων από τις διοικήσεις των «Μνημονιακών κυβερνήσεων» για την πληρωμή ενός υπέρογκου ενοικίου… τη στιγμή κατά την οποία επί της Λεωφόρου Μεσογείων και λίγα μέτρα μακριά από νοικιασμένο κτίριο, υπάρχει ιδιόκτητο και αναξιοποίητο οικόπεδο μετά κτίσματος «ιδιοκτησίας ΙΚΑ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άφωνο άφησε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Ζορμπά και στέλεχος της Ν.Δ. Σωτήρης Ησαΐας όταν διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης του μετέφερε ότι δεν θα μεταφερθεί το ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής, ούτε θα απολυθούν εργαζόμενοι!

 

 

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ

 

                                    

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση