Σωτήρης Παπαμιχαήλ: «Κάποιοι εκδικούνται τους πολίτες για τη μη επανεκλογή τους!».

0

Την πεποίθησή του ότι ορισμένοι αντιπολιτευόμενοι κύκλοι τιμωρούν τους δημότες επειδή δεν τους επανεξέλεξαν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, εκφράζει μέσω ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με αξιοσημείωτη επιτυχία συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».
Σε έναν ριζικά ανακαινισμένο χώρο, προορισμένο για το σκοπό αυτό, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιογνωμία του Πολιτιστικού Πάρκου, χώρο δροσερό, άνετα προσβάσιμο και ασφαλή, με ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή, δύο ποιοτικές ταινίες συντροφεύουν καθημερινά τα βράδια μικρών και μεγάλων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, χωρίς καμία όχληση των περιοίκων.
Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια του Δήμου.
Η θερμή ανταπόκριση τους, για την οποία ιδιαιτέρως τους ευχαριστούμε, αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση σε ορισμένους αντιπολιτευόμενους κύκλους, οι οποίοι έχουν έναν στόχο μόνο.
Να τιμωρήσουν τους συνδημότες μας, επειδή δεν τους επανεξέλεξαν στη Δημοτική Αρχή το 2014.
Διότι, πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο πρώην Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενος από τέσσερα μέλη της παράταξης του, μεταξύ των οποίων και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, να καλούν την Πολεοδομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μάλιστα να παρίστανται στις αυτοψίες, με σκοπό να ματαιώσουν την προβολή των ταινιών ?
Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο πρώην Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής να προειδοποιεί απειλητικά υπαλλήλους, για να ματαιωθεί η όλη προσπάθεια ?
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η καταστροφική επιμονή του, ενώ όλα λειτουργούν άψογα και εντός του υφισταμένου πλαισίου ?
Μία είναι η εξήγηση.
Η αντιπολίτευση προς τους δημότες, ως εκδίκηση για την μη επανεκλογή.
Μόνο που όσο εντονότερη είναι η αντιπολίτευση προς τους δημότες, τόσο οι δημότες θέτουν στο οριστικό περιθώριο τέτοιες εκδικητικές συμπεριφορές.

Παρά την πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα πολεμική, ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών υπηρεσιών.
Μετά το Καλοκαίρι στην ΕΡΤ, τώρα ο Θερινός Κινηματογράφος και ακολουθεί το Διαδημοτικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής.
Γιατί για μας ο πολιτισμός δεν είναι ευκαιρία αντιπολίτευσης, αλλά συνεννόησης υπέρ των δημοτών μας».