Σωτήρης Παπαμιχαήλ: «Υπερασπιζόμαστε τον ΠΑΟΔΑΠ από τις προσπάθειες υπονόμευσης»!

0
papamixail

 

Εμείς, παρά την ανοικτή υπονόμευση από τους εκπροσώπους στο Διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού της  παράταξης του κυρίου Ζορμπά, που σφραγίσθηκε με την –μόνη- αρνητική ψήφο στο θέμα των Συμβάσεων των Γυμναστών σε πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου,  από τον έναν εκ των δύο εκπροσώπων, επειδή ο έτερος απουσίαζε, υλοποιούμε κανονικά όλα τα Προγράμματα.

Είναι πράγματι λυπηρό το γεγονός ότι η απώλεια της εξουσίας  ωθεί αυτούς προς τους οποίους οι δημότες της Αγ. Παρασκευής «γύρισαν την πλάτη» να προσπαθούν όχι απλά να σαμποτάρουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται απ΄  όσους  μοχθούν να βγάλουν τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΑΠ από το τέλμα στο οποίο τον είχαν καταδικάσει με την αδράνεια και την αδιαφορία τους, αλλά κατά την προσφιλή τους μέθοδο – για την οποία μετά από πέντε χρόνια θα ξαναζητήσουν συγνώμη- να πετούν λάσπη να κατασυκοφαντούν και να σπιλώνουν προσωπικότητες με  «Δήθεν οικονομικά σκάνδαλα».
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και τους καλούμε να συνεχίσουν απερίσπαστοι την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους Δημότες.
Η Δημοτική Αρχή είναι πάντα δίπλα τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση