Τελευταία “στάση” στην περιοχή του Τσακού.. Σειρά έχει το Κοντόπευκο

0

Μετά την πλατεία Τσακού και τις συζητήσεις σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και μέλη της παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» επισκέφτηκαν για δεύτερη φορά την ευρύτερη περιοχή, την πρώτη μέρα του Οκτώβρη 2016, και συγκεκριμένα την πλατεία «Μικράς Ασίας» που βρίσκεται στα σύνορα με το Δήμο Χολαργό – Παπάγου στην οδό Αρκαδίου.Δευτέρα 3/10: Γωνία οδών Γραβιάς και Αγ. Ιωάννου, στις 18:30.
Παρασκευή 7/10: Γωνία οδών Αγ. Τριάδος και Μεσογείων, στις 18:30
Δευτέρα 10/10: Πλατεία Δημοκρατίας (Ιόλα), στις 18:30.

Όπως σε όλες τις περιοδείες της διοίκησης στην πόλη, διανεμήθηκε "απολογιστικό" φυλλάδιο
Όπως σε όλες τις περιοδείες της διοίκησης στην πόλη, διανεμήθηκε “απολογιστικό” φυλλάδιο
periodeia_arkadiou_03
Οι παρατηρήσεις του κόσμου για την κακή συντήρηση της πλατείας ωθεί το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να σημειώνει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν
periodeia_arkadiou_04
Η παιδική χαρά στην πλατεία “Μικράς Ασίας”
periodeia_arkadiou_05
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ανάπλαση στην πλειοψηφία των παιδικών χαρών της Αγίας Παρασκευής. Η συγκεκριμένη στην πλατεία “Μικράς Ασίας” αποτελεί εξαίρεση για τις κακοτεχνίες που εντοπίστηκαν”.
Ο Ηλίας Μπακόλας δε "μασάει τα λόγια του" και καταδεικνύει στον Δήμαρχο τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν όπως και την αντικατάσταση των κάδων απορριμάτων.
Ο Ηλίας Μπακόλας δε “μασάει τα λόγια του” και καταδεικνύει στον Δήμαρχο τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν όπως και την αντικατάσταση των κάδων απορριμάτων.
Ανάγκη για άμεση επέμβαση της υπηρεσίας πρασίνου.
Ανάγκη για άμεση επέμβαση της υπηρεσίας πρασίνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ