Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

0
pita nikis 22016

Ο επικεφαλής της Κίνησης Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε απολογισμό της δουλειάς που έγινε στο Δήμο από την ανάληψη καθηκόντων και ευχαρίστησε τα μέλη και στελέχη της Κίνησης για την αφοσίωση και δράση στον τομέα ευθύνης τους, κάνοντας ονομαστική αναφορά.
«Είμαστε εδώ με την ψήφο του λαού της Αγίας Παρασκευής», τόνισε με έμφαση ο δήμαρχος «για να υπηρετήσουμε τους πολίτες με αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια και καθημερινή δουλειά. Αυτή είναι η μόνη μας επιθυμία και θα συνεχίσουμε με κέφι, δημοκρατία, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια να στηρίζουμε την κοινωνία και να αλλάξουμε την πόλη σε τομείς όπου υστερεί» και στη συνέχεια προχώρησε σ΄έναν σύντομο απολογισμό του έργου που υλοποιήθηκε την χρονιά που μας πέρασε.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πιστοποίηση δέκα Παιδικών Χαρών του Δήμου το 2015 που θα ολοκληρωθεί το 2016, στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, στο Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων-Ανασφάλιστων όπως και στο Γραφείο Συμβουλευτικής για συνταξιοδοτικά-ασφαλιστικά θέματα, στις μειώσεις τελών οικιών, καταστημάτων και τραπεζοκαθισμάτων, στις δράσεις με την ΕΝΕΒΑΠ (και στις γιορτές), στον «Αστυνόμο της Γειτονιάς», στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, στις Συνελεύσεις Γειτονιάς, στις αυτοδιοικητικές συνεργασίες κ.ά.
Ο Γιάννης Σταθόπουλος ευχαρίστησε επίσης όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την απόδοση τους στην καθημερινή τους εργασία και δήλωσε ότι το λειτούργημα που επιτελούν είναι στην υπηρεσία των πολιτών. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας που είχε δώρο βιβλία για δύο τυχερούς.
Σημειώνουμε μεταξύ πολλών την παρουσία του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχου, του πρ. Δημάρχου Λεον. Χατζηανδρέου, των Αντιδημάρχων Σπ. Παπαγεωργίου, Γ. Σιδέρη, Ελ. Πετσατώδη, Π. Γκόνη και Κ. Χατζηανδρέου, του Π. Γαβρά Περιφερειακού Συμβούλου, των Δημ. Συμβούλων Σπ. Γιώτσα, Μαργ. Δημητρίου και Σ. Αϊδίνη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΠΑΙΣΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ Προέδρου ΠΑΟΔΑΠ, Τερψ. Γκιόκα και Μ. Κοντοπούλου Προέδρου και Αντιπροέδρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος», Δ. Κονταξή, Στ. Ψύλλα, Β. Σταθουλοπούλου και Γ. Λογοθέτη Εντεταλμένων Δημ. Συμβούλων, του Προέδρου Κρητών Μ. Κρασανάκη με μέλη του Δ.Σ., της Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου με μέλη του Δ.Σ.,της Προέδρου του Συλλόγου Κατοίκων Κονόπευκου Β. Κουτσογιάννη, του Προέδρου Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Β. Σαβίδη με μέλη του Δ.Σ., του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων Κ. Παπουτσή, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Ελ. Μίζη,   του Προέδρου Συλλόγου Ανεγέρσεως Ναού Αγ. Αναργύρων Γ. Αρβανιτάκη, της Προέδρου των Μικρασιατών Β. Παπαγεωργίου, από το ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών της  Κ. Γκιόλια, της Αντιπροέδρου του Βόλεϊ Α. Μπονάρου, του Προέδρου του Μπάσκετ Ανδρών Γ. Οικονόμου, του Προέδρου Επιστημόνων Μιχ. Φιλιππίδη, του Θ. Καραγιώργου Προέδρου «Πανδώρας», μελών του Δικτύου Αλληλεγγύης, του Προέδρου των «Χοροταξιδευτών» Μ. Βαλιλή, της Αντιπρ. Αρκάδων Κ. Γιαννοπούλου με μέλη του Δ.Σ., του Μιχ. Μεσσήνη μαέστρου της Χορωδίας Κρητών με την Αγγ. Στρατάκη υπεύθυνη της Χορωδίας, του Βαγγ. Ρακαντά Προέδρου του Συλλόγου Δωρητών Οργάνων Σώματος, της Προέδρου Δ.Σ. Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» Γεωργ. Πίσπα, του Αντιπρ. ΠΑΟΔΑΠ Δημ. Βαλασιάδη, μελών Δ.Σ. Νομικών Προσώπων κ.ά.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση