Τη βράβευση της «χριστουγεννιάτικης βιτρίνας» επαναφέρει η ΕΝΕΒΑΠ.

0

Η Ένωση επαγγελματιών εμπόρων βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) επαναφέρει το διαγωνισμό βράβευσης της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας δίνοντας έτσι κίνητρο στους καταστηματάρχες να διακοσμήσουν τα καταστήματά τους – και κατ’ επέκταση να συμβάλλουν στον στολισμό της πόλης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Θεωρούμε ότι είναι μια δράση η οποία βοηθάει στη δημιουργία καλύτερου εορταστικού κλίματος στις γειτονιές μας» και κατέληξε λέγοντας ότι: «Επανέρχεται ο θεσμός της βράβευσης της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας με βραβεία για τις 3 καλύτερες στολισμένες βιτρίνες τις πόλεις μας».
Σε ότι αφορά τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες κι εκδηλώσεις, φέτος τα Χριστούγεννα η ΕΝΕΒΑΠ σας καλεί στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής που θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» και θα αποτελείται από παιχνίδια (παγοδρόμιο, Καρουζέλ, τραμπολίνο, τρενάκι σε ράγες) για τα παιδάκια και κάποια ξύλινα σπιτάκια στα οποία θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί χειροποίητες κατασκευές, γλυκά, ζαχαρωτά φαγητά, ροφήματα και ποτά από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής καθώς και ένα σπιτάκι που θα παρουσιάσουν το έργο τους ή θα κάνουν εορταγορές Σωματεία και Σύλλογοι της Πόλης, καθώς και φορείς του Δήμου.
Τα σπιτάκια αυτά θα πλαισιώνονται από πλήθος ενεργειών και δρώμενων όπως θρόνοι του Άγιου Βασίλη, Κατασκευαστικά Εργαστήρια, Ξυλοπόδαρους, Ξωτικά και Νεράιδες με μπαλονοκατασκευές, Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο, Μασκότ που θα περιφέρονται στο χωριό, καλλιτέχνες με καρικατούρες, face painting Χριστουγέννων. Θα υπάρχει χάρτης του χωριού με πλήρες πρόγραμμα των δρώμενων που θα μοιραστεί στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής.
Μην ξεχνάτε το μεγάλο διαγωνισμό , με μεγάλο έπαθλο ένα Volkswagen up! αξίας 11.000€. Από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017, θα διεξαχθεί μία κλήρωση για τους πελάτες των καταστημάτων. Δικαίωμα συμμετοχής με ένα λαχνό στην κλήρωση θα έχουν όλοι οι πελάτες μας που θα αγοράσουν ή θα ξοδέψουν πάνω από 30€ στα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση. Η κλήρωση θα γίνει στην κοπή της πίτας της ΕΝΕΒΑΠ στις 09/01/2017 – www.enevap.gr/christmas-car

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ