Τι λειτουργεί στο Δήμο;

0
giannak 3

Υπηρεσίες και χώροι κλείνουν με τη δημοτική αρχή να παραμένει θεατής. Έκλεισαν τα ΚΕΠ της Πελοποννήσου που εξυπηρετούσαν τους συνδημότες μας στις πάνω γειτονιές, μπήκε λουκέτο στα Δημοτικά Ιατρεία στα Πευκάκια (με τις υπηρεσίες όσων λειτουργούν να μη θυμίζουν σε τίποτε εκείνες των ημερών μας), και ο δήμος ούτε καν ενημερώνει τους δημότες.
Για ένα χαρτί που δεν τυπώθηκε, δυο καλαθάκια που δεν τοποθετήθηκαν στις τουαλέτες και τα στοιχειώδη φαρμακεία που λείπουν, έκλεισαν τα γήπεδα και ο ΠΑΟΔΑΠ το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό αποκαλύπτοντάς το Μεγάλη Πέμπτη μεσημέρι και αποκρύπτοντας την απόφαση της Περιφέρειας.
Το ίδιο συνέβη και με το Σινέ Σχολείο με το δήμαρχο να παρακάμπτει φορείς και συλλόγους, να αδιαφορεί για τις αποφάσεις τους και να κρατά πεισματικά το σινεμά στο 2ο Γυμνάσιο παρά τα όσα ανακοίνωνε πριν από δύο χρόνια.
Τα πείσματα όμως τα πληρώνουν οι δημότες.
Τελικά έχουμε μια δημοτική αρχή που απλά διαχειρίζεται το χάος της δικής της έλλειψης, δεν ενημερώνει καν ως έχει υποχρέωση και περιορίζεται στο να κατηγορεί όσους αποκαλύπτουν ή σχολιάζουν τη μετριότητα στην οποία κινείται και τις συνέπειές της που οι δημότες είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε.
Όχι για πολύ όμως!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση