«Το διαψεύδει ο δήμαρχος;»

0

Δελτίο τύπου με τίτλο: «Το διαψεύδει ο δήμαρχος;» λάβαμε από τη δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας!» στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Μαρτίου 2018, κατέθεσα ερώτημα στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, αν του έχει υποβληθεί καταγγελία των υπαλλήλων του ΠΑΟΔΑΠ για τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Τότε, είχε υπεκφύγει να απαντήσει δηλώνοντας ότι δεν θυμάται.
Στη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου, επανέφερα το ίδιο ερώτημα. Ο δήμαρχος μου απάντησε ότι κάτι υπάρχει αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το τι αναφέρεται στην καταγγελία αυτή. Κατόπιν αυτού, του διάβασα αποσπάσματα από κείμενο που φέρεται να είναι η καταγγελία των υπαλλήλων και τον ρώτησα αν είναι αυτό το κείμενο που έχει παραλάβει. Ο δήμαρχος δεν απάντησε.
Δημοσιεύω πλήρες το κείμενο αυτό και καλώ το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να απαντήσει στα εξής:
α. Είναι αυτό το κείμενο της καταγγελίας των υπάλλήλων ή το διαψεύδει. Αν το διαψεύσει, να δημοσιεύσει την καταγγελία που πρωτοκολλήθηκε στο πρωτόκολλο του δημάρχου με την σφραγίδα του αριθμού πρωτοκόλλου.
β. Αν είναι πράγματι αυτό το κείμενο, να μας πληροφορήσει αν έλαβε κάποια μέτρα κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ και ποια είναι αυτά. Επίσης να μας γνωρίσει τους λόγους που συγκαλύπτει το στέλεχός του αυτό, το οποίο με τις πράξεις και παραλείψεις του έχει καταστρέψει κυριολεκτικά τον ΠΑΟΔΑΠ.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.»

Απάντηση