Το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπιλιάρδου στην Αγία Παρασκευή και το συμβολικό ποσό που δόθηκε στην «Κιβωτό του κόσμου».

0

Το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπιλιάρδου πραγματοποιήθηκε στο «Koralli Billiard Club» στην Αγία Παρασκευή από τις 6 μέχρι τις 26 Μαρτιου 2017
O Κώστας Κόκκορης αναδείχθηκε νικητής του φιλανθρωπικού Τουρνουά Τρίσποντου Γαλλικού Μπιλιάρδου» αφού επικράτησε του Νίκου Πολυχρονόπουλου στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2017.
Οι εισπράξεις του τουρνουά που διατέθηκαν στην «Κιβωτό Του Κόσμο» ξεπέρασαν τις 2.500 ευρώ και όπως μας είπε ο Γιάννης Πρασσάς, ιδιοκτήτης του «Koralli Billiard Club», σ αυτό συμμετείχαν 162 αθλητές και 25 που δεν συμμετείχαν αλλά κατέβαλαν το ποσό της συμμετοχής τους, το οποίο δόθηκε στον πατέρα Αντώνιο για τις ανάγκες της «Κιβωτού του κόσμου.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος απένειμε το έπαθλο στον νικητή Κώστα Κόκκορη ενώ ο Νίκος Ευαγγέλου που ήρθε από την Κέρκυρα, απένειμε το έπαθλο στον φιναλίστ Νίκο Πολυχρονόπουλο. Συγκινητική ήταν η στιγμή που η κόρη του κ. Πολυχρονόπουλου , Ειρήνη, παρέδωσε στην πρεσβυτέρα Σταματία, από την «Κιβωτό» ένα φάκελο με 20 ευρώ που ήταν οι οικονομίες του κουμπαρά της !
Ο κ. Πρασσάς λίγο πριν τη λήξη της εκδήλωσης παρέδωσε το φάκελο με το ποσό των χρημάτων που συγκεντρωθήκαν (2.620 ευρώ) από τις συμμετοχές των αθλητών, ενώ στο διάλειμμα του αγώνα έπαιξε σαξόφωνο ο μαέστρος της φιλαρμονικής του Δήμου Ξενοφών Τζανίνης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν η πρεσβυτέρα Σταματία εκ μέρους του πατέρα Αντώνιου από την «Κιβωτό του Κόσμου», ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο π. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ο κ. Πολυχρονόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο του
ο μαέστρος της φιλαρμονικής του Δήμου Ξενοφών Τζανίνης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ