Το 9ο διαδημοτικό φεστιβάλ θεάτρου από τις 10 έως 17 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

0

Αρχίζουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου οι παραστάσεις του 9ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής, στην πόλη μας, και θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ στις 8:30, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», μετά την προσθήκη ειδικά διαμορφωμένης σκηνής, στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη» (Σπάρτης 1-Αγ. Παρασκευή).
Στο Φεστιβάλ, που συμμετέχουν οι  Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου και φιλοξενούμενος ο Δήμος Ιλίου, η Ομάδα Θεάτρου ’’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ’’ του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει, σε σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη, το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «ΓΕΡΜΑ», που ήδη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τέσσερις φορές στα πλαίσια του Φεστιβάλ στους Δήμους Ταύρου 25/6, Κερατσινίου Δραπετσώνας 1/7, Περιστερίου 4/7 και Ιλίου 6/7.
Η ομάδα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ και φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας εντάχθηκε στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ το 2009. Μέχρι τότε και για 20 χρόνια συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στα οποία είχε αποσπάσει πλήθος βραβεία και διακρίσεις.

Το πρόγραμμα

ennato_diadimotiko_programma

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ