Τραυματισμός ηλικιωμένου λόγω κακοτεχνιών στην Αγίου Ιωάννου!

0
pappous 02


pappous 02Το πρωί της 24ης Οκτωβρίου 2013 ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας τραυματίστηκε έξω από το ταχυδρομείο εξαιτίας των κακοτεχνιών του συνεργείου που έχει αναλάβει την αντικατάσταση των παλαιών πλακών του πεζοδρομίου της οδού Αγίου Ιωάννου.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος άνθρωπος καθώς βάδιζε έξω από την πρασιά του ταχυδρομείου δεν είδε την μικρή υψομετρική διαφορά που υπήρχε με το καινούργιο πεζοδρόμιο, στραβοπάτησε και έπεσε κάτω.
Σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματάρχες και περαστικοί τον βοήθησαν να σηκωθεί, του προσέφεραν μία καρέκλα για να κάτσει και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Ο ηλικιωμένος άνδρας λόγω της πτώσης του είχε μικροτραυματισμούς σε όλο του το σώμα και το ΕΚΑΒ όταν κατέφθασε τον μετέφερε σε νοσοκομείο.
Για την παροχή των πρώτων βοηθειών του ηλικιωμένου άνδρα έσπευσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Χρήστος Ματζανάς, ο οποίος διατηρεί κατάστημα απέναντι από το σημείο που έγινε το συμβάν και ο οποίος μας περιέγραψε το περιστατικό.
Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ο «Σχολιαστής» σε ρεπορτάζ που έκανε, κατέδειξε μέσω φωτογραφιών τις κακοτεχνίες που αφορούν κυρίως σ τις υψομετρικές διαφορές μεταξύ των πρασιών των καταστημάτων και του καινούργιου πεζοδρομίου.
Τέλος όπως μας κατήγγειλε καταστηματάρχης της περιοχής, στο συγκεκριμένο σημείο έξω από το ταχυδρομείο συμβαίνουν συνεχώς μικροατυχήματα και μικροτραυματισμοί.
Το αίτημα των κατοίκων είναι να υποχρεώσει ο δήμαρχος τον εργολάβο να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» πριν αποχωρήσει οπότε και θα είναι πλέον πολύ αργά…

 

 pappous 03
 Ο ηλικιωμένος άνδρας περιμένει στην καρέκλα που του έφερε καταστηματάρχης το ΕΚΑΒ

 

 pappous 04

 

 pappous 01
 Για άλλη μια φορά ο εργολάβος θέτει προστατευτικά μέτρα μετά από ένα ατύχημα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση