Φιλανθρωπικό τουρνουά τρίσποντου γαλλικού μπιλιάρδου στο Koralli Billiard Club.

0

Το πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά τρίσποντου γαλλικού μπιλιάρδου φιλοξενείται στο Koralli Billiard Club στην Αγία Παρα­σκευή, το διάστημα 6 έως 26 Μαρτίου 2017.Το τουρνουά διοργανώνεται από το Koralli Billiard Club και το Trisponto Billiard Club, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Μπιλιάρδου (HBU) και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.
Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι 28 Φεβρουαρίου και καθένας μπορεί να συμμετάσχει καθώς κάθε κόστος συμμετοχής προσμετρείται σα δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου . Ήδη, πάνω από 150 παίκτες παίχτες μπιλιάρδου έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Για την καλλίτερη προβολή της διοργάνωσης, ο ιδιοκτήτης του Koralli Billiard Club κ. Γιάννης Πρασσάς προέβη σε μια εκδήλωση την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 με προσωπικότητες από την πολιτική, τον αθ­λη­τισμό και τον πολιτισμό.


Συγκεκριμένα από τους επαγγελματίες παίκτες και πρωταθλητές του γαλλικού τρίσποντου μπιλιάρδου έδωσαν το παρόν ο Νίκος Πολυ­χρονόπουλος, ο Κώστας Κόκκορης, ο Φίλιππος Κασιδόκωστας ,ο Βαγγέλης Μουλός και ο Κώστας Αντωνάτος.
Παραβρέθηκαν επίσης οι ηθοποιοί Γιάννης Μποσταντζόγλου ,Δήμητρα Παπαδήμα και Σπύρος Πούλης, ο τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Καλαϊτζάκης και Ηλίας Ατματζίδης, με τους τελευταίους να επιδεικνύουν το ταλέντο τους και στο παιχνίδι της στέκας.
Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγίας Πα­ρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο π. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ