Φύλαξη των παιδικών χαρών για να αποφευχθούν… βανδαλισμοί!

0

Με δελτίο Τύπου που μας κοινοποιήθηκε η Δημοτική αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει τις Παιδικές Χαρές της Αγίας Παρασκευής από βανδαλισμούς ή ακόμα και από δολιοφθορές , ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά.
Έτσι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2106 υπέγραψε σύμβαση για τη φύλαξη τους με εξειδικευμένη εταιρεία που επιλέχτηκε με Δημόσιο Διαγωνισμό. Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.
Η διεξαγωγή του προαναφερόμενου διαγωνισμού φύλαξης των Παιδικών χαρών καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης αποχής των μηχανικών για το ασφαλιστικό.
Τέλος μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί δώδεκα παιδικές χαρές του Δήμου (Κεντρικής πλατείας, πλατείας Αϊ-Γιάννη, πλατείας Μελίνας Μερκούρη, πλατείας Δημοκρατίας, οδών Αγ. Τριάδος και Ψαρών, πλατείας Τσακού , οδών Σολωμού και Λυκείου, Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου, πλατείας Αρκαδίου, Εθν. Μακαρίου και Αγ. Αναργύρων, οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη, οδού Τέλου Άγρα εντός της πλατείας) και σύντομα θα προχωρήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση των υπολοίπων 3 μη πιστοποιημένων και εξ αυτού του λόγου κλειστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ