«ΌΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ»

0
enwsi 01

Και όταν μια επιτροπή, νομικά θεσμοθετημένη, καλείται να εξετάσει «τσουβαλιαστά» όλες τις περιπτώσεις με ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΟΧΙ», χωρίς να εξετάσει ανά περίπτωση τις συνθήκες (ειδικές και γενικές), τότε παίρνει την ευθύνη να ανοίξει τα σχολεία σε «ΟΛΟΥΣ». Γιατί επιβάλλεται η λογική του «Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ».
Και για την ιστορία, επειδή ήδη κυκλοφορεί στα «καφενεία» του διαδικτύου ποιος ψήφισε και τι κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αγίας Παρασκευής της 19/09/2013, ας μάθουν λοιπόν όλοι ότι:
«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» ψήφισαν οι:

1. Η Πρόεδρος της ΔΕΠ και Αντιδήμαρχος Παιδείας Αγίας Παρασκευής.

2. Το μέλος της ΔΕΠ ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Β΄Αθήνας και Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής και εκπαιδευτικός σε σχολεία Δ.Ε. και γυμναστής του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ

3. Το μέλος της ΔΕΠ ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄Αθήνας
Απών από τη συνεδρίαση το μέλος της ΔΕΠ ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας

Τι ψήφισαν τα 3 μέλη της ΔΕΠ που συμμετέχουν ως εκπρόσωποι των φορέων: ΕΝΕΒΑΠ, Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής και Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»;
Ψήφισαν ΝΑΙ στα προγράμματα των συλλόγων γονέων μέσα στα σχολεία και ΟΧΙ σε όσους ζήτησαν τα σχολεία για να τα χρησιμοποιήσουν για προγράμματα στα οποία οι συμμετέχοντες πληρώνουν.
Αυτή η ψήφος «μεταφράστηκε» από τον παρόντα Δήμαρχο και την Πρόεδρο της ΔΕΠ ως «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» «γιατί έτσι επιβάλει ο Καλλικράτης».
Αυτή είναι η πλειοψηφία του 3-3 προσμετρώντας την ψήφο της Προέδρου ως διπλή λόγω ισοψηφίας.
Όταν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, αυτός που τον ανοίγει-και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος της ΔΕΠ Αγίας Παρασκευής- τότε «σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες» .
Δυστυχώς όμως τις θύελλες δεν θα τις υποστεί μόνο η Δημοτική Αρχή. Θα τις υποστούν τα δημόσια σχολεία, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους αλλά και η πόλη μας ολόκληρη.

Αγία Παρασκευή 20/09/2013
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης που παρίσταντο στη συνεδρίαση της ΔΕΠ της 19/09/2013
Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα Πρόεδρος
Αντώνης Παπάζογλου Αντιπρόεδρος
Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου Γεν.Γραμματέας και εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην ΔΕΠ
Σπύρος Καμινάρης-Ειδικός Γραμματέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση