1.000 Παιδιά σε αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του Μαραθωνίου!

0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 Αγώνας Δρόμου για παιδιά 4 έως 12 ετών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του 35ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 1.000 παιδιά χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:
Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου.
Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου.
Σ’ όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ στους τρεις νικητές κάθε κατηγορίας, εκτός από τα μετάλλια απονεμήθηκαν και διπλώματα.
Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου