Ξεκινά η διάνοιξη 21 Οδών στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής.

0

Ξεκινά εντός του Μαΐου το έργο «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευής» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 € καθώς υπογράφηκε στις 24 Απριλίου 2018, από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο η σχετική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου Εταιρείας που αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει τη διάνοιξη, πλήρη ή τμημάτων, των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου στα Πευκάκια.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής επισημαίνει τη μεγάλη σημασία του έργου το οποίο θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα των προαναφερόμενων οδών (που μερικές είναι χωματόδρομοι και σε πολύ κακή κατάσταση ιδιαίτερα όταν βρέχει), την κινητικότητα στα Πευκάκια και την καθημερινότητα των κατοίκων τους και σημειώνει ότι προστίθεται στα έργα που έγιναν και γίνονται όπως και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί στα Πευκάκια και αλλάζουν την εικόνα της γειτονιάς προς το καλλίτερο

Απάντηση