Άλλος ένας κύκλος μαθημάτων επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0

Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.

Τα μαθήματα:
· Είναι δωρεάν και θα γίνουν σε τρείς εβδομαδιαίες συναντήσεις στις 22/5, 29/5 και 5/6, 5:00μμ-8:μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417)
· Απευθύνονται σε όσους ετοιμάζονται να ανοίξουν δική τους επιχείρηση ή να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης, σε όσους αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία ή μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση ή διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα», σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

· Παρέχουν στους συμμετέχοντες προσωπική καθοδήγηση & ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας, επαγγελματική επιμόρφωση & κατάρτιση, επιχειρηματικές & διαχειριστικές συμβουλές και εκπαίδευση πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να παρακολουθούν το δικό τους Επιχειρηματικό Μοντέλο (Business Model).
Εισηγητές (εθελοντές) θα είναι οι κ. Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας.
Δηλώσεις Συμμετοχής ως τη Δευτέρα 21 Μαΐου:
– Στο email f.theodorou@agiaparaskevi.gr με συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση ή
– Στο τηλέφωνο 213 2004584.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Ιωάννης Σταθόπουλος

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘ/ΝΣΗ
ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΑΓΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ
E- MAIL ΗΜΕΡΟΝΗΝΙΑ

Απάντηση