20 Χρόνια Αδελφοποίησης των Δήμων Αγίας Παρασκευής – Γεροσκήπου Κύπρου.

0

Οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Γεροσκήπου Πάφου γιόρτασαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής τη συμπλήρωση  είκοσι χρόνων αδελφοποίησης τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Γεροσκήπου με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη όπως και αντιπροσωπεία της επίσης αδελφοποιημένης Γαλλικής πόλης Saint-Brieuc , αποτελούμενη από την Αντιδήμαρχο Brigitte Blevin και τη Δημοτική Σύμβουλο Catterine Lemoitre.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της Επιτροπής Αδελφοποίησης Αγ. Παρασκευής Άννα Στεργίου και στη συνέχεια μίλησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης και η Αντιδήμαρχος του Saint-Brieuc Brigitte Blevin.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ιστορικό την πορεία και τη σημασία της αδελφοποίησης αλλά και στα βιώματα τους τα οποία φανέρωσαν με άμεσο και ξεχωριστό τρόπο τα ειλικρινή αισθήματα αδελφικής φιλίας και συνεργασίας που έχουν δημιουργηθεί αυτά τα 20 χρόνια και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κυπριακούς χορούς που παρουσίασε το 8/μελές χορευτικό συγκρότημα της Γεροσκήπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση