4ος δρόμος ζωής: Αναδεικνύοντας τον Υμηττό.

0

Την ανάδειξη του Υμηττού και των δασικών του μονοπατιών θέλει να προβάλει η διοίκηση του Γιάννη Σταθόπουλου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήτης Παπαμιχαήλ με την διοργάνωση του «Δρόμου Ζωής» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Αναλυτικότερα ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», διοργανώνει για 4η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «4ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2017».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ).
Οι συμμετέχοντες και οι θεατές του αγώνα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες, δηλώσεις συμμετοχής, κ.λ.π) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου εδώ: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/index.php/efimerida-ypiresias/anakoinoseis/3956-prokiryksi-gia-ton-4o-dromo-zois-dimou-agias-paraskevis-anadeiknyontas-ton-ymmito .