900 συμμετοχές στον αγώνα δρόμου μικρών παιδιών.

0

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο του 34ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακή 13/11/2016. Στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 900 παιδιά μέχρι 12 ετών χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:
– Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.
-Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου.
Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρείς νικητές κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλια απονεμήθηκαν διπλώματα και στους πρώτους και το βιβλίο του παλαίμαχου Δημοσιογράφου και διακεκριμένου αθλητή και ανθρώπου του αθλητισμού Γιώργου Λιβέρη με τίτλο «Oι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (αναφέρεται στους 1573 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που έχουν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1896 ως το 2012) από τον ίδιο το συγγραφέα. Οι απονομές των διπλωμάτων έγιναν από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο τους Αντιδημάρχους Ελ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρη τους Δημοτικούς Συμβούλους Β. Ζορμπά πρ. Δήμαρχο και Γιαν. Μυλωνάκη, τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Αρ. Σερκεδάκη και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Π. Παναγάκο και Β. Κάκκο.
Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ.
Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ