Οκτώ χρόνια αρτοποιεία «Αγγελίδης»

0

 

Βασική αρχή μας είναι η ποιότητα, είναι το «Α» και το «Ω» για εμάς. Έπειτα έρχεται η καθαριότητα , η τεχνογνωσία, η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και η ομορφιά του καταστήματος, δηλαδή η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός και γενικότερα η όλη δομή του.

Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας των αρτοποιείων μας,  το κεντρικό  στην γειτονιά του Κοντοπεύκου (Αγ. Τριάδος 18) και το υποκατάστημα στο Πάτημα Χαλανδρίου (Αγ. Αντωνίου 116), ρισκάραμε με το να ανακαινίσουμε το πρώτο μας αρτοποιείο και μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει, διότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει. Επιπλέον λόγω του ότι κάποιοι από εμάς ίσως να δουλεύουμε περισσότερο κι από 24ωρο, θεωρήσαμε ότι η απόδοση μας θα ήταν ακόμα καλύτερη με το να δουλεύουμε σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον.   

Η αλλαγή γενικά του καταστήματός μας άρεσε πολύ στον κόσμο ως κίνηση, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές τα ίδια προϊόντα που είχαμε και στο παρελθόν να τους φαίνονται διαφορετικά. Παρ’ ότι η ψυχολογία του κόσμου έχει πέσει σε μεγάλο βαθμό, προσωπικά είμαι 200% ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει και το γεγονός ότι καθημερινά ψωνίζουν από εμάς τα απαραίτητα για το σπίτι τρόφιμα και όχι μόνο.

Γι ‘αυτό εξάλλου διοργανώσαμε και ένα μεγάλο πάρτι αρχές Ιουνίου, ακριβώς για να ευχαριστήσω, αυτά τα οκτώ χρόνια που είμαστε εδώ, όλους τους πελάτες αλλά και τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής. Εκείνη την ημέρα από το πρωί έως το βράδυ είχαμε δραστηριότητες για παιδιά, προσφέραμε τα καινούργια μας  προϊόντα, είχαμε πυροτεχνήματα και κλείσαμε την ημέρα με μία συναυλία. Ήταν πραγματικά ότι καλύτερο και πάνω απ’ όλα άξιζε για εμάς κάθε λεπτό προετοιμασίας που δώσαμε”.        

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση