“Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη” η ονομασία της νέας παράταξης που διεκδικεί το Δήμο Αγίας Παρασκευής. 

0
Αγία Παρασκευή - συγχρονη πόλη

Ανακοίνωση λάβαμε από τη νεοσυσταθείσα παράταξη “Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Φώτη Αλεξόπουλο, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Συνάντηση πραγματοποίησαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 10/11/2018 «το πρώτο group» από τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ μετά από πρόσκληση, του Τομέα οργάνωσης της Παράταξης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Φώτης Αλεξόπουλος άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις των στελεχών της παράταξης κ. ΦΩΤΕΙΝΗ Πλάτωνα, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Αλέξιο ., ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αναστασία , ΠΑΥΛΗ Ανδρέα . ,ΚΡΕΜΕΖΗ Αλέξανδρο, ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ Χρήστο ,. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ Εύη, ΚΑΤΣΟΥΛΗ Βασιλική . ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ Γιάννης ,.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Α.,ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Θ,ΠΑΝΤΑΖΗ Μαρία .,ΜΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Αντρέας ,ΤΑΤΣΗΣ Γρηγόρη ,ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ Μαρίνα ,Βογιατζή Ελένη , κ.λ.π για τα σοβαρά θέματα & προβλήματα της πόλης που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα των Δημοτών και πρέπει οπωσδήποτε να επιλυθούν την επομένη τετραετία ώστε η Αγία Παρασκευή να καταστεί μια σύγχρονη Πόλη ..

Ο Κ. Αλεξόπουλος δεσμεύτηκε ότι το 100% των προτάσεων αυτών θα συμπεριληφθούν στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ όπου θα μοιραστεί πόρτα – πόρτα ώστε και ο τελευταίος δημότης της Αγίας Παρασκευής να γνωρίσει το πρόγραμμα& θέσεις της παράταξης για την Πόλη της Αγίας Παρασκευής .

Κλείνοντας ο κ. Αλεξόπουλος τις εργασίες της συνάντησης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη για την κοινή αγάπη για την Πόλη καθώς και για την ενεργή παρουσία τους στο πλευρό του.
Επόμενη συνάντηση των group της Παράταξης είναι 24& 25 Νοεμβρίου“.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση